Om Byggkompaniet i Boo

Vi förverkligar era drömmar utan att tappa fokus på kvaliteten.

Om oss

”Att styra projekt så tryggt och effektivt som möjligt nära kunden är något jag har finslipat under mina år som byggledare, och tillsammans med mina erfarna snickare och underleverantörer ville jag starta något eget, utifrån mina visioner – Att jobba med seriösa hantverkare med stor kunnighet och fullt ansvar från början till slut, med noggrannhet och kvalitet som ledord. Därför bildade jag Byggkompaniet i Boo 2011.”

Seriösa hantverkare med stor kunnighet

Vi på Byggkompaniet i Boo har åratal av erfarenhet tillsammans, både som anställda och företagare. Flera av oss har jobbat som platschefer eller arbetsledare på byggen. Vi har utfört i princip allt som kan tänkas göras inom renovering i lägenheter, villor och flerfamiljshus.

Vi har också fått chansen att jobba med inredningsprogram på TV

På TV3 blev vi anlitade för att göra deras byggprogram ”Från Koja Till Slott”. Idén var att familjer fick riva delar av sina rum för att få ihop pengar till ny inredning och renoveringsjobb som skulle utföras på enbart 48 timmar. Vårt jobb var att planera upp byggena minutiöst och hålla tidsramen. Tillsammans med inredarna Tomas Cederlund och Simon Davies (London W8) gjorde vi 5 säsonger och 37 program. När serien efter 5 säsonger lades ner fortsatte vårt byggteam vidare in i nya program på kanalen, först Nytt Läge (23 program) och sedan Sveriges Fulaste Hem (20 program). En otroligt givande och rolig tid där vi inte lämnat efter oss något bygge med reklamationer i efterhand.

”Det vi har med oss ifrån dessa TV-program är att planering, kommunikation och tydlighet är allt.”

Byggkompaniet i Boo är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.