Köksrenovering

BYGGKOMPANIET I BOO är proffs på kök. Redan vid planeringen kan vi vara mycket behjälpliga med råd och tips som underlättar processen för er, bekräftar huruvida era drömmar är tekniskt möjliga att utföra och ger er nya tankar och idéer.

Badrum

Badrummet är ett av hemmets allra viktigaste rum. En badrumsrenovering är ett stort jobb som måste göras grundligt och det är viktigt att det görs professionellt för att kunna hålla i lång tid framöver utan obehagliga överraskningar. Vi på BYGGKOMPANIET I BOO har stora erfarenheter av badrumsrenoveringar och vi brinner lite extra för att ditt badrum ska bli så funktionellt och säkert renoverat som det bara är möjligt.

Totalrenovering

Vi tar oss an allt som ni vill ändra i ert hem oavsett om ni bor i en liten lägenhet eller stor villa. Inga projekt är för stora eller för små för oss. Eftersom vi är en totalentreprenör betyder det att du som kund bara behöver kommunicera med en person. Alla frågor hanteras av oss. Vi kan erbjuda hjälp från snickare, plattsättare, målare, elektriker, rörmokare, golvslipare m.fl. Detta gör projekten mer effektiva och det blir lättare att hålla tider, budget och inte minst kvalitet.